Vay Başıma Gelenler Haftanın Zirvesinde

Başrollerinde ünlü klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici, Metin Keçeci, Merve Altınkaya, Sinan Bengier ve Hüseyin Elmalıpınar’ın rol aldığı 4 Ekim’de vizyona giren komedi filmi “Vay Başıma Gelenler” en çok izlenen Türk filmi oldu.

Vay Başıma Gelenler
Vay Başıma Gelenler

Yapımcılığını Kült filmin senaryo yazarlığını ve yönetmenliğini Semra Dündar’ın yaptığı çekimleri İstanbul ve Bergama’da yapılan “Vay Başıma Gelenler” isimli komedi filmi vizyona girdiği günden bu yana en çok izlenen Türk filmi oldu. 171 kopya ile vizyona giren film sosyal medyadaki seyirci yorumlarından yola çıkılarak özellikle gençler tarafından çok izlendiği görüldü.

Filmde Ailesi Bergamalı, kendisi ise doğma büyüme İstanbullu olan Hüsnü Şenlendirici (Murat), pek çok genç gibi tek bir şeyin hayalini kurar: En iyi arkadaşı Metin Keçeci (Meto) ile birlikte köşeyi dönüp zengin olmak! Bir gün hayatta olduğunu bile bilmediği dedesinin hapisten çıktığını öğrenir ve bu haber onu, bir gömü haritasının peşinden Bergama’ya kadar sürükler. Tabii yanına kankası Meto’yu da alır ama başlarına gelecek maceralardan zerre kadar haberleri yoktur.

Filmde ünlü sanatçı Metin Şentürk’te sorgu meleğini oynuyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir