Bir Esra Ceyhan Klasiği Daha

Esra Ceyhan’ın tepki uyandıran açıklamalarını bir daha uzun uzun yazmaya gerek yok. Kısaca değinirsek ölen bir kedi için yaptırılan mezarı anlatırken gülme krizine giren Esra Ceyhan konumuz. Bu derece dallanıp budaklanan bir konuyu çok da derinden incelemek istemiyorum. Yorumum sadece şu olacak, Esra Ceyhan açılışı yaptı.

Daha önce Allah nidalarıyla koltuktan atlayan adamdan tutun, uzaylı gören şarkıcılara, medyum ile profesörün tartışmasına kadar pek çok acayip konu ve konuğu programına konuk eden Esra Ceyhan bu kez bombayı kendi patlattı. Ha, sorarsanız daha önce de kendi bomba patlatmamış mıydı diye, o da olmuştu… Ekranda başörtüsü takmış, TRT’den aldığı iddia edilen ücretle gündeme gelmiş konu açığa kavuşana kadar uzun süre gündemde kalmıştı.

İşte Esra Ceyhan’ın yayın yaptığı her kanalda bıraktığı anılar gibi biri daha ekranda yer buldu. Kanal 7 için ilk anı hafızalara kazındı. Sonrasında zoom inlerle alışık olduğumuz Esra Ceyhan’ın ağlar halini görerek yanlış anlaşıldığı savunmasını ve eleştirilere karşı tavrını izledik. Şaşırdım mı, hayır… Neredeyse her yayınında homofobik söylemlerle gündem oluşturan İkbal Gürpınar’ın program yaptığı kanalda bir gün de hayvanların ölümüne gülünmüş, neden şaşırayım… Bence konunun bu kadar “Esra bunu nasıl yapar” düzeyinde tartışılması şaşılacak şey. Hafızanızı yoklayın, şaşırdığınıza siz de şaşıracaksınız.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir