Eyvah Düşüyorum’dan Manidar Açılış

Bu hafta Star tv’de Eser Yenenler’in sunumuyla Eyvah Düşüyorum’da öyle bir cümle dikkatimi çekti ki yazmasam olmazdı. Programın açılışında başarılı sunucu şöyle bir cümle kurdu: “Onca program başlamasına rağmen yeni sezonda da kendine yer bulabilen program Eyvah Düşüyorum başlıyor.”

Hem serzeniş hem gurur içeren bu cümle televizyonların halini özetliyor. Yakın tarihte biten 22 dizi (Ustura Kemal, Veda, Ağır Roman Yeni Dünya, Hayatımın Rolü, Suskunlar, Bir Zamanlar Osmanlı – Kıyam, Sultan, İbreti Ailem, Esir Şehrin Gözyaşları – Bir Ferhat ile Şirin Hikâyesi , Aşkın Halleri, Babalar ve Evlatlar, Düşman Kardeşler, Kötü Yol, Evlerden Biri, Son Yaz Balkanlar , Eve Düşen Yıldırım, Uçurum, Akasya Durağı, İffet) ve biteceği kulağıma gelen 1-2 diziyle listenin kabaracağı aşikar şu günlerde eğrisi yükselen reality şovların içinde en başarılılarından biri Eyvah Düşüyorum. Bu başarının nedeni ise formatın önünde sunucu kabiliyeti bence.

Israrla yapımcılara sesleniyorum bu programın ardından bir Eser Yenenler şov izlemenin vaktidir. “Talk Show”cu yetişmiyor haykırışlarını sonlandırabilecek isimlerden biri kendisi…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir