Yıllar Hürrem’e Yaramamış

Muhteşem Yüzyıl son sezonuyla ekrana geldi. Dizinin en çok tartışma yaratan ismi ise yeni Hürrem, Vahide Perçin’di. İzleyicinin alıştığı Hürrem’den çok daha başka bir resim veren ünlü oyuncunun bu özel yorumu ister istemez yadırgandı.

Olgun Hürrem izleyiciyi ekrana bağlayan ihtirası veremedi. Gözlerinden ihtiras okunan, kırık Türkçeli eski Hürrem’in yerini olgunluğu diline de vuran “Hürrem Teyze” aldı bu sezon. Oldu mu diye sorarsanız, Vahide Perçin çok iyi bir oyuncu ama bu yorum olmadı. Şu dizi gerçek olsa bu Hürrem’i karşısında gören Süleyman kendini Mahidevran’ın kollarına bırakırdı.

Vahide Perçin Hürrem
Vahide Perçin Hürrem

Bu Hürrem’i kimse izlemez… Zaten yapımcılar da bunu tahmin ettikleri için diziye Merve Boluğur’u, Meltem Cumbul’u ve Berrak Tüzünataç’ı getirdiler. Anlaşılan o ki Hürrem’in rolü azalacak, ağırlık şehzadelere ve onların aşklarına verilecek. Bu izlenir mi derseniz, evet işte bence bu izlenir…

Yazı Dipnot Tablet 132. sayısında yayınlanmıştır… Dipnot Televizyon yazılarını ve çok daha fazlasını Dipnot Tablet dergide okuyabilirsiniz.

App. Store’dan iPad ve iPhone’nunuza ÜCRETSİZ indirmek için TIKLAYINIZ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir